Reklamacije

Prilikom preuzimanja pošiljke molimo Vas da u prisustvu kurira proverite svoj paket. Ukoliko na njemu ima vidljivih oštećenja paket ne bi trebalo da preuzmete. U ovom slučaju molimo Vas da nas pozovite telefonom na broj . U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem postupanju. Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da, najkasnije u roku od 24h od trenutka prijema pošiljke, nas kontaktirate na telefon 063439414 ili mail online@danjohn.rs . Ukoliko se na kupljenom proizvodu pojave neusaglašenosti u smislu odredbi Zakona o zaštiti potrošača, molimo Vas da nas kontaktirate na telefon 063439414 ili mail online@danjohn.rs.

Molimo Vas da pripremite sledeće podatke:

  • Broj Vašeg računa-otpremnice
  • Šifru artikla i veličinu koju želite da reklamirate
  • Opis problema koji imate

Tražene podatke možete dostaviti popunjavanjem reklamacionog lista. Reklamacioni list i kopiju račun-otpremnice možete nam poslati putem elektronske pošte na online@danjohn.rs ili na adresu DAN JOHN ONLINE, Bore Stankovića Makiš 6b, 11030 Beograd sa naznakom za Dan John online prodavnicu. U najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 8 dana od dana prijema reklamacije pisanim putem ili elektronskim, odgovorićemo Vam na izjavljenu reklamaciju i obavestićemo Vas o daljem postupanju. Rok za rešavanje reklamacije je 15 dana od prijema iste.

  • Zvaničan Pravilnik o postupanju po reklamaciji potrošača za robu kupljenu putem internet prodavnice možete pronaći OVDE.
  • Obaveštenje o reklamaciji možete preuzeti OVDE .

Troškove zamene robe snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.

ZAMENA VELIČINE I ZAMENA ARTIKLA ZA DRUGI PUTEM ONLINE PRODAVNICE

Ukoliko ste nakon prijema porudžbine, probali artikal i utvrdili da Vam veličina ne odgovara ili želite da zamenite artikal za drugi, molimo Vas da uradite sledeće:

Neophodno je da  se javite na mail adresu online@danjohn.rs i dostavite broj Vaše porudžbine, i informaciju da želite zamenu artikla. Dobićete potvrdu od nas da je Vaš mail primljen.

Artikle koje vraćate morate poslati na našu adresu o Vašem trošku. Za slanje paketa nije  neophodno da sačekate potvrdu od nas.

  • Dan John ONLINE PRODAJA 
  • Sentandrejski put 11
  • 21000 Novi Sad
  • 0691135996

Kada paket stigne i proveri se ispravnost robe bićete kontaktirani. Nakon toga kreirate novu porudžbinu sa željenim proizvodima. Prilikom kreiranja nove porudžbine obavezno u napomeni napisati da je reč o zameni.

ROK ZAMENE

Rok za zamenu veličine artikla ili zamene za drugi je 14 dana od dana kada Vam je isporučen paket.

TROŠKOVI ZAMENE

Direktne troškove zamene robe snosi potrošač, izuzev u slučajevima kada potrošač od trgovca dobije neispravan ili pogrešan proizvod.

 NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI PORUDŽBINU, saglasni ste sa uslovima zamene veličine artikla i zamene artikla za drugi. Ukoliko samoinicijativno odete u prodavnicu bez prethodne provere dostupnosti kolege u prodavnici neće biti u mogućnosti da Vam urade zamenu artikla.