Reklamacije

Prilikom preuzimanja pošiljke molimo Vas da u prisustvu kurira proverite svoj paket. Ukoliko na njemu ima vidljivih oštećenja paket ne bi trebalo da preuzmete. U ovom slučaju molimo Vas da nas pozovite telefonom na broj . U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem postupanju. Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da, najkasnije u roku od 24h od trenutka prijema pošiljke, nas kontaktirate na telefon 063439414 ili mail online@danjohn.rs . Ukoliko se na kupljenom proizvodu pojave neusaglašenosti u smislu odredbi Zakona o zaštiti potrošača, molimo Vas da nas kontaktirate na telefon 063439414 ili mail online@danjohn.rs.

Molimo Vas da pripremite sledeće podatke:

  • Broj Vašeg računa-otpremnice
  • Šifru artikla i veličinu koju želite da reklamirate
  • Opis problema koji imate

Tražene podatke možete dostaviti popunjavanjem reklamacionog lista. Reklamacioni list i kopiju račun-otpremnice možete nam poslati putem elektronske pošte na online@danjohn.rs ili na adresu DAN JOHN ONLINE, Sentandrejski put 11, 21000 Novi Sad sa naznakom za Dan John online prodavnicu. U najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 8 dana od dana prijema reklamacije pisanim putem ili elektronskim, odgovorićemo Vam na izjavljenu reklamaciju i obavestićemo Vas o daljem postupanju. Rok za rešavanje reklamacije je 15 dana od prijema iste.

  • Zvaničan Pravilnik o postupanju po reklamaciji potrošača za robu kupljenu putem internet prodavnice možete pronaći OVDE.
  • Obaveštenje o reklamaciji možete preuzeti OVDE .

Troškove zamene robe snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.

ZAMENA VELIČINE I ZAMENA ARTIKLA ZA DRUGI PUTEM ONLINE PRODAVNICE

Ukoliko ste nakon prijema porudžbine, probali artikal i utvrdili da Vam veličina ne odgovara ili želite da zamenite artikal za drugi, molimo Vas da uradite sledeće:

Neophodno je da  se javite na mail adresu online@danjohn.rs i dostavite broj Vaše porudžbine, i informaciju da želite zamenu artikla. Dobićete potvrdu od nas da je Vaš mail primljen.

Artikle koje vraćate morate poslati na našu adresu o Vašem trošku. Za slanje paketa nije  neophodno da sačekate potvrdu od nas. Nakon slanja paketa, kreirate novu porudžbinu i u komentaru porudžbine upišete "zamena". Kada nam stigne paket od Vas biće Vam prosleđena nova porudžbina.

Adresa:

  • Dan John ONLINE PRODAJA 
  • Sentandrejski put 11
  • 21000 Novi Sad
  • 0691135996

ROK ZAMENE

Rok za zamenu veličine artikla ili zamene za drugi je 14 dana od dana kada Vam je isporučen paket.

TROŠKOVI ZAMENE

Direktne troškove zamene robe snosi potrošač, izuzev u slučajevima kada potrošač od trgovca dobije neispravan ili pogrešan proizvod.

 NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI PORUDŽBINU, saglasni ste sa uslovima zamene veličine artikla i zamene artikla za drugi. Artikle kupljene putem online prodavnice nije moguće zameniti u maloprodajnim objektima.