Uslovi isporuke

ROK ISPORUKE

Nakon uspešno kreirane porudžbine, na tvoju e-mail adresu će stići potvrda. Uobičajeno vreme za isporuku je do 5 radnih dana. U slučaju da je ovaj rok duži bili biste obavešteni putem mail-a. Nakon slanja porudžbine dobićete obaveštenje da je paket poslat na Vašu adresu. Isporuka se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Kuriri pošiljke uglavnom dostavljaju u periodu od 8 do 16 časova. Neophodno je da u tom periodu, na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku i potpisati. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči dva puta, različitim danima.

Uobičajena praksa je da, ukoliko prva isporuka ne bude uspešna, kurir pozove na telefon koji je ostavljen kao kontakt prilikom kreiranja porudžbine i ugovori novi termin dostave. Ukoliko i drugi pokušaj bude neuspešan, pošiljka će nam biti vraćena. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju

Prilikom preuzimanja pošiljke, potrebno je da se vizuelno pregleda, kako bi se utvrdilo da li ima spoljna oštećenja. Ukoliko su primetna oštećenja na pakovanju i postoji bilo kakva sumnja da je sam artikal oštećen, preporučujemo da se prijem pošiljke odbije i da se obavesti Dan John Online korisnička podrška. 

Dostavu paketa manjih dimenzija je moguće preusemeriti i na Dexpress paketomat, nakon potvrde od strane kurirske službe. Ako porudžbina već nije plaćena online karticom, plaćanje je moguće izvršiti i gotovinom ili karticom na kasi benzinske stanice, u sklopu koje se i nalazi odabrani paketomat.

CENA ISPORUKE

Cena isporuke definisana je i jasno istaknuta na stranici Korpa. Za porudžbine do 10000 RSD, cena isporuke je 490 RSD. A za preko 10001 RSD, cena isporuke je besplatna.

NAPOMENA:
Potvrdom porudžbine, klikom na dugme PORUČI, saglasni ste sa uslovima isporuke.