Uslovi korišćenja i prodaje

USLOVI KORIŠĆENJA I PRODAJE

Poštovani kupci, molimo Vas da ove uslove pažljivo pročitate jer se pri korišćenju Internet prodavnice www.danjohn.rs smatra da prihvatate navedene uslove i pravila i obavezujete se da ćete ih poštovati.

Prodaja robe putem našeg sajta obavlja se u okviru naše firme BJN d.o.o. Beograd, Bore Stankovića Makiš 6b.

Osnovna obeležja robe mogu se naći na našem sajtu. Opis robe i njen izgled na fotografiji proizvoda koji se prodaje je veran prikaz proizvoda/robe koji se prodaje i isti odgovaraju stvarnom izgledu robe. Odgovornost za eventualne tekstualne greške, kao i greške u opisu artikla snosi Prodavac.

Prema Zakonu o zaštiti potrošača (Službeni glasnik RS, br. 62/2014) kupovina preko naše prodajne Internet stranice smatra prodajom na daljinu.

Kupljenu robu isporučujemo u roku od 2 do 7 radnih dana putem izabrane kurirske službe, na način kako je to definisano na strani USLOVI ISPORUKE.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i BJN doo Beograd kao prodavac garantuje dostupnost robe koju prodaje do isteka zaliha robe koju prodaje.

Mogućnost kupovine robe uz posebne cenovne pogodnosti i∕ili uz posebne prodajne podsticaje (akcijska prodaja), obavlja se u skladu sa uslovima koji su objavljeni na našem sajtu;

Robu koju kupujete putem našeg Internet sajta može platiti pouzećem gotovinski u trenutku isporuke, kao i drugim načinima plaćanja istaknutim na sajtu.

Prilikom kreiranja porudžbenice pritiskom na taster "PORUČITE" preuzimate obavezu plaćanja naručene robe.

Naša Internet prodavnica dužna da je isporuči robu koja je saobrazna ugovoru.

Ako isporučena roba nije saobrazna ugovoru, potrošač koji je obavestio prodavca o nesaobraznosti, ima pravo da zahteva od prodavca da otkloni nesaobraznost, bez naknade, opravkom ili zamenom, odnosno da zahteva umanjenje cene ili da raskine ugovor u pogledu te robe.

Sve troškove koji su neophodni da bi se roba saobrazila ugovoru, a naročito troškove rada, materijala, preuzimanja i isporuke, snosi prodavac.

U slučaju da prilikom prijema robe potrošač ustanovi da artikal želi da zameni za drugi artikal, koji može biti veće, manje ili iste cenovne kategorije od prethodno poručenog, potrošač može zameniti artikal u roku od 14 dana na način kako je to definisano na strani ZAMENA.

U slučaju da kod prijema robe potrošač istu ne želi da zadrži, ima pravo na odustanak ugovora i povraćaj sredstava u visini plaćene kupoprodajne cene za predmetnu robu, u roku od 14 dana na način kako je to definisano na strani PRAVO NA ODUSTAJANJE.

Ukoliko za robu poručenu putem ONLINE prodavnice potrošač želi da izjavi reklamaciju na već korišćen proizvod, na način koji je definisan za robu kupljenu putem ONLINE prodavnice, način i postupak izjavljivanja reklamacije možete pronaći na strani REKLAMACIJE.